in , , , , ,

LoveLove

Έρχονται τα Broadcasting Awards 2021 να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς!

Τα Broadcasting Awards επιβραβεύουν τους κορυφαίους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις βέλτιστες πρακτικές τους. Η 1η διοργάνωση εχει στόχο  να συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της συγκεκριμένης αγοράς και να θέσει τις βάσεις για ένα νέο δημιουργικό διάλογο περί δημοσιογραφικού & ψυχαγωγικού περιεχομένου, ενεργειών marketing και διαφημιστικών υπηρεσιών και αναζητά εκείνους που θα κατακτήσουν τις κορυφαίες διακρίσεις.

Εκπρόσωποι κορυφαίων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και ομίλων της χώρας, υψηλόβαθµα στελέχη σηµαντικών media shops, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί, καθώς και marketing experts µεγάλων διαφηµιζόµενων αποτελούν τα πρώτα επιβεβαιωμένα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Broadcasting Awards, που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά από την BOUSSIAS και έχουν την Τιμητική Υποστήριξη της Ένωσης Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων PACT.

Πρόεδροι της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Σπύρος Ζαβιτσάνος, The Nielsen Company και ο Δημήτρης Α.Μαύρος, MRB Hellas.

Ενότητες Βράβευσης

TV Content
TV Marketing
TV Advertising Services
Radio Content
Radio Marketing
Radio Advertising Services

Κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν για τις ενότητες “Content” το Concept και το Execution, ενώ για τις ενότητες “Marketing” και “Advertising”, οι Κριτές θα αξιολογήσουν με βάση τα Αποτελέσματα/ROI, τη Δημιουργικότητα & την Καινοτομία.

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

What do you think?

Pride: Ο νέος σταθμός του soundis.gr

Frontstage: Στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών ομίλων