in ,

LoveLove OMGOMG

FM Radio modulation analyzer DB 4005 SDR FM

Το DB4005 είναι ο ψηφιακός αναλυτής FM Radio modulation analyzer τρίτης γενιάς της DEVA Broadcast, αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας και επιθυμία της εταιρείας να παρέχει πάντα έξυπνες σχεδόν τέλειες λύσεις, διατηρώντας παράλληλα τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.

Με αυτό το προϊόν, κατά την αποδιαμόρφωση του σήματος FM, το σήμα RF ψηφιοποιείται από τον δέκτη SDR FM και όλη η επεξεργασία σήματος επιτυγχάνεται μέσω εξελιγμένων αλγορίθμων DSP. Η υψηλή ακρίβεια των ισχυρών ψηφιακών φίλτρων που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον εξοπλισμό επιτρέπει στο σήμα FM να ​​αναλύεται με ακρίβεια και επανάληψη με κάθε συσκευή.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το DB4005 είναι η είσοδος MPX, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εξωτερικά composite σήματα, ανεξάρτητα από το εάν προέρχονται από Composite  δέκτη STL / στερεοφωνικό κωδικοποιητή FM (stereo encoder) ή από πηγή εκτός ON-AIR.

Καθώς αυτό είναι ένα εργαλείο μεγάλης ισχύος επεξεργασίας, παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες όλων των Multiplex  FM, ενώ όλες οι μετρήσεις ανανεώνονται ταυτόχρονα και συγχρονισμένα.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του DB4005 είναι το Loudness Meter, το οποίο επιτρέπει την εμφάνιση μετρήσεων όπως ορίζεται από τις συστάσεις ITU BS.1770-4 και EBU R128, καθώς το προϊόν υποστηρίζει και τα δύο πρότυπα.

What do you think?

Written by Thanos Galis

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

FM Transmitters απο τα 40W στα 40KW

Ραδιόφωνο και Διαδίκτυο δυο δυνατοί συνεργάτες