in ,

Γαλλία: το εμβόλιο μπορεί να έχει και θετικές παρενέργειες.

Καθώς οι κυβερνήσεις όλου του πλανήτη βλέπουν τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού να «φρενάρουν», επιστρατεύουν όλα τα διαθέσιμα όπλα προκειμένου να πείσουν το κοινό να εμβολιαστεί. Η Γαλλία ωστόσο, φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις.

Και ενώ άλλοι δίνουν χρήματα στους νέους ως ένα bonus επιβράβευσης, όπως έκανε πρόσφατα η Ελλάδα ή άλλοι δίνουν…μπύρες και burgers, όπως κάνουν ορισμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Γαλλία φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της ως η «χώρα του έρωτα».

Με μια αφίσα να έχει ήδη πλημμυρίσει τους κεντρικούς δρόμους όχι μόνο του Παρισιού αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας, η Γαλλία, προσκαλεί τους πολίτες της να εμβολιαστούν προκειμένου να απολαύσουν ξανά μια φυσιολογική ζωή, να ερωτευθούν και να φιλήσουν ξανά τους αγαπημένους τους.

Το πόστερ απεικονίζει ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να φιληθεί και το slogan αναφέρει: «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει και θετικές παρενέργειες. Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά». Η καμπάνια της γαλλικής δημοκρατίας έχει ήδη γίνει viral με τους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για μια έξυπνη, στοχευμένη και «πιασάρικη» προσέγγιση του θέματος των εμβολιασμών.

Μια προσέγγιση που δεν υποτιμά μερίδες πολιτών τάζοντας τους ανταλλάγματα, δεν στοχοποιεί κοινωνικές ομάδες και κυρίως δεν προσβάλλει και δεν δημιουργεί αντίπαλα «στρατόπεδα». Μια καμπάνια που μιλά απευθείας στην καρδιά για το ισχυρότερο βίωμα που άφησε πίσω της η πανδημία. Την πρωτόγνωρη αίσθηση μοναξιάς που ένιωσαν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη και που τώρα, χάρη στους εμβολιασμούς, θα μπορέσουν ξανά να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πηγή : Advertising.gr

What do you think?

ΕΙΙΡΑ: Ήρθε η ώρα για ένα ολοκληρωµένο σχέδιο νόµου για το µέλλον του ραδιοφώνου

Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ο Michael Iskas