in ,

Λουξ & Magiq Doorz «πλάι-πλάι» κι αυτό το καλοκαίρι

Η MAGIQ DOORZ δημιουργεί “πλάι-πλάι” με τη Λουξ μια ακόμα ξεχωριστή καμπάνια #70yearsloux γεμάτη αγάπη, δροσιά & ανεμελιά. Η 2η επετειακή ταινία της καμπάνιας για τα 70 χρόνια Λουξ, συνεχίζει να εκφράζει την αγάπη με τον πιο ιδιαίτερο, απρόσμενο και δροσερό τρόπο και το καλοκαίρι.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεχίζει να είναι και εκείνος πλάι στη λουξ, δημιουργώντας μια special SUMMER edition εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «πλάι πλάι», για να ντύσει μουσικά τη νέα ταινία.

Απολαύστε την και ακούστε δυνατά το νέο Summer Remix του τραγουδιού

 

Μέσα από ανατρεπτικό λόγο σε σχέση με την εικόνα και κεντρικό μήνυμα «70 χρόνια Λουξ. 70 χρόνια πλάι-πλάι», η ιστορία συνεχίζεται, χωρίς διακοπές, σε μια απολαυστική 360° καμπάνια, η οποία περιλαμβάνει πέραν της κεντρικής ταινίας, ραδιοφωνικό σποτ, web banners, SoMe activations, καταχωρήσεις και προβολή σε θερινούς κινηματογράφους.

Έτσι κυλά κι αυτό το καλοκαίρι, με τη ΛΟΥΞ & τη MAGIQ DOORZ να συνεχίζουν πλάι-πλάι, σε μια επετειακή χρονιά, πιο γεμάτη από ποτέ!

Σκηνοθεσία: Χρήστος Κανάκης, Παραγωγή: WCA productions, Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Στίχοι: Νίκος Γρίτσης, Παραγωγή – Νέα ενορχήστρωση: Soumka

Πηγή: Advertising.gr

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Mega: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Σταμάτης Μαλέλης

Νέα καμπάνια από την ΔΩΔΩΝΗ