in

Μάμος: Το πρώτο ελληνικό beer brand podcast από την Soho Square

Στον «αέρα» του Spotify βρίσκεται ήδη η σειρά podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» της μπύρας ΜΑΜΟΣ, υπό την δημιουργική επιμέλεια της Soho Square Athens. Το ιστορικό brand ΜΑΜΟΣ γίνεται έτσι η πρώτη μάρκα μπύρας στην Ελλάδα που εκμεταλλεύεται το ανερχόμενο μέσο των podcast για να δημιουργήσει on-brand πρωτογενές περιεχόμενο.

Ξεκινώντας από το DNA της μάρκας, το πάθος που γέννησε και κρατάει την μπύρα ΜΑΜΟΣ αναλλοίωτη στον χρόνο, η ενέργεια θέλει να εμπνεύσει όλους μας να κυνηγήσουμε το δικό μας όραμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Με κεντρικό άξονα το «Εζυμώθηκε με Πάθος» και έμπνευση την ιστορία του Πέτρου Μάμου, του 1ου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, η σειρά εξερευνά ιστορίες δημιουργών που ακολουθούν με πάθος το ιδιαίτερο μεράκι τους.

Πάνω από μια μπύρα, οι κωμικοί Λάμπρος Φισφής (ο «Πάθος») και Διονύσης Ατζαράκης (ο «Λάθος») συζητούν με τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον φωτογράφο-instagrammer Κώστα Σπαθή ή @spathumpa, τη σχεδιάστρια του brand Nidodileda Τόνια Μητρούδη και τους διαχειριστές της viral σελίδας Ancient Memes, Πέτρο Ντόκο και Κώστα Κρίνο.

Οι καλεσμένοι μοιράζονται τα πάθη τους, τα λάθη τους, αναπάντεχες ιστορίες και εμπνευστικά insights στα επεισόδια που βγαίνουν κάθε εβδομάδα. Ακούσατε ακούσατε στο κανάλι της Μπύρας ΜΑΜΟΣ στο Spotify:
https://open.spotify.com/show/6nKkhWexqA2iXiRF44RF5y?si=0xCX1m62SNO290xuPnkN6g

Πηγή : Advertising.gr

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Από FM και ΑΜ μετάβαση στην DIGITAL εποχή?

Σχεδιασμός και υλοποιηση δικτύου (SFN) ανάλυση παρεμβολών απο την WAVEART/ ABE & το Studio Analysis