in , , , , ,

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το DaVinci Resolve Tour στην Ελλάδα

Davinci Resolve European Tour 2020 – Athens stop

Davinci Resolve European Tour 2020 – Athens stop

Στο πάρκινκ του γηπέδου του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου το ολοήμερο σεμινάριο της Blackmagic Design, στα πλαίσια του DaVinci Resolve European Tour 2020. H Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα, ήταν μία από τις πολλές ευρωπαϊ-κές στάσεις αυτού της μεγάλης πολύμηνης περιοδείας της ομάδας εκπαιδευτών της Blackmagic Design. Στο πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό crash-course της DaVinci
Resolve -το οποίο έγινε μέσα στη μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας της πρωτότυπης expa-ndable νταλίκας της εταιρείας- γνωρίσαμε όλα τα πλεονεκτήματα της σουίτας DaVinci Resolve 16, και ειδικότερα του τμήματος editing της διάσημης και περιζήτητης σουίτας.
Η βασική ομάδα του Broadcast News, ο Θανάσης Γαλής και ο Πάνος Γκόλφης, σας ετοιμασαν ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο από την όμορφη αυτή εκδήλωση

What do you think?

Written by Panos Golfis

ο Πάνος Γκόλφης, είναι βραβευμένος σε διεθνή φεστι-βάλ διευθυντής φωτογραφίας και φωτιστής με μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και το εξω-τερικό. Έχει το μάτι του πίσω από κινηματογραφικές και φωτογραφικές μηχανές από μικρό παιδί καθώς σε ηλικία 6 ετών τραβούσε τις δικές του ταινίες με την προσωπική του Super-8 κινηματογραφική μηχανή και εμφάνιζε/τύπωνε A/M φωτογραφίες στο αυτοσχέδιο darkroom του πατέρα του.
Σπούδασε κινηματογράφο το 1992 στη Νέα Υόρκη, στη σχολή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στην NYFA (New York Film Academy) την πρώτη χρονιά λειτουργίας της σχολής πριν αλλάξει διεύθυνση/location και ιδιοκτησία.
Εχει έδρα του την Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο. Μιλάει αγγλικά και ιαπωνικά, φωτίζει θεατρικές, μουσικές παραστάσεις, όπερες και shows, και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, music-videos, εταιρικά βίντεο, διαφημιστικά.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

H Tilta αναβαθμίζει το cage σας δωρεάν

Θεόδωρος Τζιάτζιος: «Ένα σύγχρονο production agency πρέπει να είναι έτοιμο να υιοθετήσει τις νέες τάσεις»