in , , ,

LoveLove

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Voicecasting.gr

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Voicecasting.gr απευθύνονται σε διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες παραγωγής έως και απευθείας σε μικρές εταιρείες, δηλαδή σε οποιοδήποτε θέλει να κάνει μια ηχογράφηση με γνωστούς εκφωνητές και ηθοποιούς.

Τα project που μπορούν να εξυπηρετήσουν ανήκουν σε μια μεγάλη γκάμα : όπως παραγωγή σποτ, ηχητική επένδυση σε ντοκιμαντέρ έως και δημιουργία ηχητικού μηνύματος για χρήση μέσα σε καταστήματα ακόμη και για μηνύματα υποδοχής στο τηλεφωνικό του κέντρο μιας εταιρείας.

Οι ανθρωποι της Voicecasting βρίσκουν λύσεις που ταιριάζουν σε καθεμιά περίπτωση προσαρμόζοντας τις παραμέτρους,έχοντας ως στόχο την καλύτερη ποιότητα στο τελικό project μέσα στο δεδομένο budget της κάθε παραγωγής. To site παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο όπου σε 3 απλά βήματα βοηθάει τον χρήστη να επιλέξει εκφωνητές που είναι κατάλληλοι για το project του.

Στο πρώτο βήμα

Μπαίνοντας στο site μπορεί ο χρήστης μπορεί να επιλέξει διάφορες παραμέτρους όπως το φύλο, αν θέλει εκφωνητή ή ηθοποιό, ηλικιακή γκάμα και άλλα χαρακτηριστικά. Κατευθείαν σε αυτό το στάδιο ο χρήστης έχει πρόσβαση σε demos από άλλες δουλειές όπως και το βιογραφικό του κάθε εκφωνητή.

Το επόμενο στάδιο

Είναι κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την παραγωγή όπως ύφος, αν το τελικό προϊόν είναι τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό ή για άλλη χρήση κτλ. Σε αυτό το σημείο έχουμε μια επιπλέον δωρεάν παροχή για τον πελάτη που είναι ένα ειδικό πεδίο όπου μπορεί να μπει το κείμενο του σποτ και αμέσως να δοθεί αυτόματη εκτίμηση για την διάρκεια του τελικού project.

Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο γιατί δίνει την αίσθηση της διάρκειας της τελικής παραγωγής άμεσα. Η διάρκεια ειδικά ενός διαφημιστικού είναι μεγάλης σημασίας καθώς καθορίζει το media plan που θα έχει σύμφωνα με το budget που διαθέτει.

Στο τελικό στάδιο

υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αν ο πελάτης επιθυμεί να κάνει την παραγωγή ή θέλει να κάνει casting στις φωνές που έχει επιλέξει  πάνω στο συγκεκριμένο σενάριο. Αφού ολοκληρώσει την διαδικασία η ομάδα του Voicecasting.gr επικοινωνεί μαζί του για να τον ενημερώσει για το κόστος και για την συνολική πορεία της παραγωγής του. Αν κάποιος ωστόσο δεν θέλει να επιλέξει ο ίδιος υπάρχει η επιλογή να του προτείνουν συγκεκριμένες φωνές που ταιριάζουν στην δική του παραγωγή.

 

Πηγή: Voicecasting.gr

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Η ευελιξία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στην σκηνοθεσία

2020 Online Edition Athens Marathon International Film Festival