in ,

ΟLED TV σημαίνει τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας! 

Όσο περνάνε τα χρόνια και η τεχνολογία εξελίσσεται, τόσο καλύτερη γίνεται η εμπειρία μας σε απλές, καθημερινές συνήθειες. Η τηλεόραση αποτελεί μια πολύ αγαπημένη συνήθεια. Όσο καλύτερη γίνεται σαν ποιότητα και σαν περιεχόμενο, τόσο περισσότερο την αγαπάμε! Η LG κάνει ένα ακόμη βήμα παρά πέρα και φέρνει στην εγχώρια αγορά την «OLED TV». 4 φορές υψηλότερη ανάλυση, αληθινά χρώματα, καλύτερο εύρος αντίθεσης είναι πράγματα που θα απολαμβάνουμε εύκολα και γρήγορα στο μέλλον. 

Τα πλεονεκτήματα της OLED TV, όμως, δεν σταματούν εδώ. Το μαύρο χρώμα είναι κάτι που θα μας εντυπωσιάσει. Λόγω της καινοτομίας της θα μπορεί να πραγματοποιηθεί αναπαραγωγή του απόλυτου μαύρου χρώματος με αποτέλεσμα τα φωτεινά χρώματα να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά. Επίσης, οι OLED τηλεοράσεις θα είναι σε θέση να καταστήσουν το απαιτούμενο φάσμα φωτός HDR σε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική και πιο άνετη εμπειρία θέασης. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τα συν της, η παρακολούθηση περιεχομένου HDR όχι μόνο μέσω streaming αλλά και από εξωτερικές πηγές. 

Για όσους αγαπάνε την τηλεόραση αλλά η τεχνολογία δεν είναι το δυνατό τους σημείο, παρακάτω θα καταλάβουν ακόμη καλύτερα τι σημαίνει OLED TV. 

HDR 

High Dynamic Range  (HDR) : Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών. Όταν βλέπετε την αγαπημένη σας εκπομπή και η εικόνα μοιάζει πλήρως αληθινή, τότε βλέπετε το αποτέλεσμα αυτή της τεχνολογίας. Χρώματα αληθινά,  καλύτερο εύρος αντίθεσης και φωτεινοί τόνοι που μπορούν να αποδώσουν ρεαλιστικά πάρα πολλές λεπτομέρειες της εικόνας. Πολλά, μεγάλα ονόματα στην Βιομηχανίας του θεάματος της Αμερικής δημιουργούν ταινίες και σειρές σε HDR, οπότε καταλαβαίνετε την αξιοπιστία και την υψηλή της ποιότητα!  

4Κ ανάλυση: Πρόκειται για 4 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με μια τηλεόραση HD για μια πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία θέασης 

Ανυπομονούμε, λοιπόν, γι αυτή την πραγματική σπουδαία εμπειρία θέασης! 

Πηγή: iefimerida.gr  

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Εσείς τι ξέρετε για το  5G; 

Δύσκολα τα πράγματα για την RED