in ,

Pilotfly Cavalier: Ένα έξυπνο και ευέλικτο roller

Το Pilotfly Cavalier είναι ένα gadget που δημιουργεί την ασφάλεια που θέλει να έχει κάθε οπερατέρ στην λήψη του. Πρόκειται για ένα εργαλείο που κρατάει σταθερό τον άξονα ενός monitor ή ενός φωτισμού την στιγμή που πραγματοποιείται κίνηση. Δεν πρόκειται φυσικά για μια μεγάλη ή βαριά τεχνολογία καθώς έχει διαστάσεις 71 x 46 x 38 mm και ζυγίζει 200 gr. Αυτό βέβαια αλλάζει αν προσθέσουμε και το βάρος μιας κάμερας. Όπως και να έχει, η ευελιξία και η σταθερότητα που προσφέρει δίνει ένα μεγάλο boost στο πολυπόθητο smooth shooting που θέλουμε όταν η κάμερα κινείται από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα.

Εκτός από την χρηστικότητα του φαίνεται ότι και το design του έχει σχεδιαστεί με έξυπνο και απλό τρόπο. Δεν θα χρειαστείτε κάποιο εργαλείο για να τοποθετήσετε ή να αφαιρέσετε την κάμερα ή το κινητό σας. Συνεπώς δεν χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε κόπος για την εφαρμογή του. Το Cavalier έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7.4V 900mAh, 2S Lipo και επίσης μια είσοδο 5V / 1,5A που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την φόρτιση του.

Όλα, λοιπόν, έχουν σχεδιαστεί άψογα στο νέο roller της Pilotfly; Σχεδόν όλα! Ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα που δεν έχει συγκεκριμένη απάντηση αφορά την μπαταρία του. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόση μπαταρία έχει απομείνει όταν το χρησιμοποιούμε. Σε γενικές γραμμές η μπαταρία του κρατάει 7 ώρες αλλά δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή το επίπεδο της. Παρόλαυτα, σίγουρα παραμένει ένα απλό αλλά πολύ χρήσιμο gadget για τις λήψεις σας.

What do you think?

Written by Thanos Galis

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Μιλήστε στους ακροατές σας

Sachtler Tripad Comfort: Μια έξυπνη λύση για τους τρίποδες