in , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Θα πάμε Αμστερνταμ φέτος;

Εν μέσω αυτής της καταστροφικής πανδημίας που πλήτει τις περισσότερες χώρες του κόσμου όλα τα μεγάλα αλλά και μικρότερα trade shows και συνέδρια της δουλειάς μας ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο. Ηδη η μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου, η NAB στο Λας Βέγκας, ακυρώθηκε. Τώρα, το ενδιαφέρον μας και η αγωνία μας πέφτει στο δεύτερο μεγαλύτερο σόου/συνέδριο του κόσμου, την IBC, που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο στο Αμστερνταμ. Θα επιβιώσουμε άραγε απ’αυτή την παγκόσμια απειλή; Θα καταφέρουμε να ζήσουμε άλλη μία αποστολή στην αγαπημένη μας διοργάνωση;
Οι άνθρωποι της IBC δημοσίευσαν ένα σχετικό statement σχετικά με το μέλλον της φετεινής IBC.

Ο Πάνος Γκόλφης μαζί με τον συνεργάτη του Θανάση Γαλή ετοιμάζουν για τη φετεινή IBC μια αερομεταφερόμενη ομάδα κομάντος του ρεπορτάζ για να σας παρέχουν συνεχή και καθημερινή ενημέρωση από τις πολλές τεράστιες εκθεσιακές αίθουσες του RAI Amsterdam αλλά και τις συνεδριακές και κινηματογραφικές αίθουσες όπου γίνονται κά-θε χρόνο τα σπουδαιότερα -σε όλο τον κόσμο- κινηματογραφικά συνέδρια, συζητήσεις, σεμινάρια.
Αν τελικά πάνε όλα καλά και σταματήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο αυτός ο παγκόσμιος πανδημικός εφιάλτης ο Πάνος Γκόλφης θα κάνει το 19ο συνεχόμενο ταξίδι του στο Αμστερνταμ, για 19η συνεχόμενη χρονιά!

What do you think?

Written by Panos Golfis

ο Πάνος Γκόλφης, είναι βραβευμένος σε διεθνή φεστι-βάλ διευθυντής φωτογραφίας και φωτιστής με μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και το εξω-τερικό. Έχει το μάτι του πίσω από κινηματογραφικές και φωτογραφικές μηχανές από μικρό παιδί καθώς σε ηλικία 6 ετών τραβούσε τις δικές του ταινίες με την προσωπική του Super-8 κινηματογραφική μηχανή και εμφάνιζε/τύπωνε A/M φωτογραφίες στο αυτοσχέδιο darkroom του πατέρα του.
Σπούδασε κινηματογράφο το 1992 στη Νέα Υόρκη, στη σχολή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στην NYFA (New York Film Academy) την πρώτη χρονιά λειτουργίας της σχολής πριν αλλάξει διεύθυνση/location και ιδιοκτησία.
Εχει έδρα του την Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο. Μιλάει αγγλικά και ιαπωνικά, φωτίζει θεατρικές, μουσικές παραστάσεις, όπερες και shows, και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, music-videos, εταιρικά βίντεο, διαφημιστικά.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Litepanels Astra 1×1 Led light part1

H Tilta αναβαθμίζει το cage σας δωρεάν