in

LoveLove

Το DAB + γιορτάζει το πρώτο έτος μετάδοσης στο Βέλγιο

Εβδομάδα ψηφιακού ραδιοφώνου από 16 έως 22 Νοεμβρίου

Το DAB +, το νέο πρότυπο ψηφιακής μετάδοσης που θα αντικαταστήσει τα FM τα επόμενα χρόνια, έχει υιοθετηθεί από σχεδόν έναν στους πέντε Βέλγους  που μιλούν  Γαλλικά. Η πώληση δεκτών DAB + αυξάνεται συνεχώς και μια ευρωπαϊκή οδηγία θα καταστήσει το πρότυπο DAB + υποχρεωτικό σε όλα τα νέα οχήματα από το 2021. Η Ψηφιακή εβδομάδα ραδιοφώνου ξεκινά στις 16 Νοεμβρίου για να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί το βελγικό κοινό σχετικά με τα πλεονεκτήματα του DAB + ραδιόφωνου.

Με την ευκαιρία του πρώτου έτους ύπαρξης του DAB + στους Γαλλόφωνους Βέλγους , το maRadio.be διοργανώνει την Εβδομάδα Ψηφιακού Ραδιοφώνου από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου 2020 για να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί το βελγικό κοινό για τα πλεονεκτήματα της ακρόασης του DAB+

 

Από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 24 Δεκεμβρίου 2020, θα αναπτυχθεί ια μεγάλη καμπάνια σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδικτυακό, περιοδικό τύπο και  Outdoor πίσω από τα λεωφορεία . Θα έχει ως στόχο να κάνει το DAB + ακόμη πιο γνωστό. Η πλειονότητα των δημόσιων και ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών συμμετέχουν στην εκστρατεία και θα μεταδώσουν ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ στα αντίστοιχα μέσα τους.

What do you think?

Written by Thanos Galis

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

DaVinci Resolve Speed ​​Editor μειώνει τον χρόνο επεξεργασίας

Ο Γιώργος Λεβέντης στον Όμιλο ANTΕΝΝΑ