in ,

O Kiss 929 παρουσιάζει 3 νέες δραστηριότητες on air

Σωστό ή Λάθος ;

Νέος διαγωνισμός στο Breakfast Show στον 92,9 με την Ελένη και τον Αλέξανδρο.
Καθημερινά στη 2η ώρα του Breakfast Show 08.00 – 09.00 δύο ακροατές ταυτόχρονα στον αέρα απαντούν σε τέσσερα ερωτήματα αν είναι σωστά ή λάθος.
Όποιος απο τους δύο ακροατές έχει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις , κερδίζει δώρο ( δωροεπιταγές, καλλυντικά, σετ περιποίησης )
Μπορεί όμως να συμμετέχει και την επόμενη μέρα στο διαγωνισμό. Με πέντε συνεχόμενες νίκες…..κερδίζει ένα ηχοσύστημα Sony.
Σωστό ή Λάθος ;
Καθημερινά 8-9 στο Breakfast Show στον 92,9 Kiss.
 

Happy BirthDay
Τηλεφώνημα Έκπληξη Γεννεθλίων

Αν έχει τα γενέθλια του ένα άτομο το οποίο θέλετε να του τηλεφωνήσουν για έκπληξη απο τον 92,9 Kiss, τότε δηλώστε συμμετοχή στον 92,9 Kiss στο www.kiss929.gr για να τους …εκπλήξουν !
Τηλεφώνημα Έκπληξη Γενεθλίων
Θα καλέσει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου να ευχηθεί, θα κάνει έκπληξη καθημερινά στις 12.00 το μεσημέρι και θα κερδίζει η ακροάτρια ή ο ακροατής με τα γενέθλια, τούρτα γενεθλίων απο τα ζαχαροπλαστεία ΔΕΛΗΛΟΛΑΝΗΣ
Τηλεφώνημα Έκπληξη Γενεθλίων .
Γιορτάστε μαζί μας

Ο Άγιος Βαλεντίνος στον 92,9 Kiss

 
Την Τετάρτη κερδίστε υπέροχη ανθοδέσμη την οποία θα στείλει ο 92,9 Kiss με το Flowernet.gr στον έρωτα της ζωής σας.
Μπείτε στο site www.kiss929.gr δηλώστε συμμετοχή και μετά απο κλήρωση θα σας καλέσουν για να στείλετε το μήνυμα αγάπης που επιθυμείτε.
Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο 92,9 Kiss θα κερδίσουν 12 ανθοδέσμες των 60 ευρώ η κάθε μία με κόκκινα τριαντάφυλλα, εκεί που εσείς επιθυμείτε.
 

What do you think?

Πρώτο σε τηλεθέαση τον Ιανουάριο το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ του OPEN.

3D audio podcast πρωτοφανής ακουστική εμπειρία