in ,

Αντάπτορας Fotodiox Pro Fusion

Αν έχεις μια μεγάλη συλλογή με φακούς Canon EF και θέλεις να επενδύσεις στην αγορά μιας L-mount φωτογραφικής μηχανής, ο αντάπτορας της Fotodiox θα σου λύσει τα χέρια.

Χρησιμοποίησε τους φακούς σου
Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις με αυτό τον τρόπο αρκετούς από τους φακούς χωρίς να χρειαστεί προς το παρόν να αγοράσεις καινούργιους καθώς δεν υπάρχει και μεγάλη γκάμα ανάλογων φακών αυτή τη στιγμή στο εμπόριο.

Η ισχύς εν τη ενώσει
Ο αντάπτορας της Fotodiox Pro Fusion σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις φακούς Canon EOS (EF/EF-S) D/SLR και να τους κάνεις συμβατούς με οποιαδήποτε Leica L-Mount (T-Mount) mirrorless φωτογραφική μηχανή με πλήρη χρήση όλων των αυτόματων λειτουργιών. Μέσω της τεχνολογίας FUSION που περιέχει, επιτρέπει την ηλεκτρονική επικοινωνία ανάμεσα στον φακό και στο σώμα.

Πραγματική επικοινωνία
Ο μηχανισμός ενεργοποιεί τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες στους περισσότερους φακούς όπως αυτόματη εστίαση, έλεγχο διαφράγματος, σταθεροποίηση εικόνας και πολλά άλλα σε συμβατούς φακούς.

Χειροκίνητη λειτουργία
Στις περιπτώσεις που θέλουμε manual λειτουργία του φακού αυτό γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Η χρήση του κουμπιού function πάνω στον αντάπτορα σταματάει την ηλεκτρονική επικοινωνία ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν χειροκίνητα οι φακοί.

Συμβατότητα με πολλούς φακούς
Ο αντάπτορας επιτρέπει τη μεταφορά και τον έλεγχο των πληροφοριών EXIF και του διαφράγματος από την κάμερα. Όλοι οι φακοί δεν θα έχουν την ίδια απόδοση. Το firmware των φακών, οι μηχανισμοί εστίασης, η ηλικία του φακού είναι μερικοί παράγοντες που είναι ικανοί να επηρεάσουν την ταχύτητα, αξιοπιστία και ακρίβεια του αντάπτορα.

Η Fotodiox προτείνει το τεστάρισμα κάθε φακού πριν την χρήση σε οποιαδήποτε επαγγελματική φωτογράφιση. Ένα σημαντικό στοιχεία είναι ότι ο αντάπτορας έχει θύρα micro usb για να γίνεται το update του firmware ώστε να υποστηρίζονται καινούργιοι φακοί στο μέλλον και για να διορθώνονται πιθανά bugs.

Συμπαγής κατασκευή
Οι αντάπτορες Fotodiox Pro Fusion είναι μεταλλικοί, δεν περιέχουν πλαστικό έτσι ώστε να διατηρούν ασφαλή επαφή ανάμεσα στον φακό και στο σώμα της μηχανής ώστε να μην δημιουργήσουν φθορά μέσα στον χρόνο. Η εγγύηση του κατασκευαστή είναι για 2 χρόνια.

What do you think?

Written by Eleni Agathonikiadou

Η Ελένη Αγαθονικιάδου γεννήθηκε στο Μπρνο της Τσεχίας (στην πόλη του Μίλαν Κούντερα). Σπούδασε δημοσιογραφία και σκηνοθεσία. Έχει βραβευτεί το 1998 στην Τσεχία και την Αυστρία για την μικρού μήκους ταινία "Η μύγα". Εργάζεται στην Ελλάδα και στην Τσεχία σε τηλεοπτικά σήριαλ, ντοκιμαντέρ, θεατρικά έργα και σε ταινίες μεγάλου μήκους.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Η κατάλληλη στιγμή για να αναδείξεις την δημιουργικότητα σου

FM Audio Processors.Θέλω να έχω τον καλύτερο ήχο στο σταθμό μου