in

LoveLove

Αξιοποιώντας το AI για την Αναγέννηση του Ραδιοφώνου: Τα λέμε στην IBC 2023!

 

Γεια σας σε όλους τους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες μου από Ελλάδα και Κύπρο!

Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα είμαι παρών στην IBC 2023 στο Άμστερνταμ, ένα γεγονός ορόσημο στον κόσμο των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και των μέσων ενημέρωσης. Εάν σκοπεύετε να παρευρεθείτε ή τυχαίνει να βρίσκεστε κοντά, θα χαρώ να συναντηθούμε.

Πού μπορείτε να με βρείτε;

Θα είμαι στο περίπτερο της Radio.Cloud, σταντ 8.D77.

Γιατί είναι αυτό αξιοσημείωτο; Το Radio.Cloud δεν είναι απλώς μια άλλη πλατφόρμα αυτοματισμού. Στέκεται περήφανα ως η πρώτη και μοναδική πλήρως cloud-based πλατφόρμα αυτοματισμού στον κλάδο μας και διαθέτει την αξιόλογη πιστοποίηση ως συνεργάτης των Υπηρεσιών της Amazon (AWS). Έχοντας λειτουργήσει για μισή δεκαετία, έχουν συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό track record, με σχεδόν 200 θυγατρικές εταιρείες σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Τι προσφέρει το Radio.cloud;

Για όσους ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες καινοτομίες στη ραδιοφωνική μετάδοση, το λογισμικό παρέχει μια σύγχρονη διεπαφή βασισμένη σε πρόγραμμα περιήγησης. Βουτήξτε βαθιά σε λειτουργίες όπως η παρακολούθηση φωνής, απολαύστε την ελευθερία της ζωντανής μετάδοσης και αξιοποιήστε τη δύναμη των λειτουργιών AI.

Θυμηθείτε, οι επανασχεδιασμένες δυνατότητες δικτύωσης και τοπικής προσαρμογής το ξεχωρίζουν στην  αγορά των πλατφορμών ραδιοφωνικού αυτοματισμού. Είτε εκπροσωπείτε ένα ραδιοτηλεοπτικό φορέα, είτε θέλετε να εξερευνήσετε νέες τεχνολογίες ή απλώς είστε περίεργοι για το μέλλον του ραδιοφώνου – το περίπτερο της Radio.Cloud είναι το κατάλληλο μέρος.

Για όλους τους συνεργάτες μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να συνδεθούμε, να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε. Ελπίζω να δω πολλούς από εσάς εκεί!

Ευχαριστώ και τα λέμε στο Άμστερνταμ!

What do you think?

Written by Thanos Galis

Nέο μέλος στην ΕΙΙΡΑ

Με ανανεωμένο πρόγραμμα ο Ρυθμός 94.9 κινείται σε νέους ρυθμούς