in

LoveLove

Ο Πάνος Γκόλφης για 20η χρονιά στην IBC

Την Τρίτη 12/9/2023 ο Πάνος Γκόλφης θα βρίσκεται στο Αμστερνταμ για 20η χρονιά, για να καλύψει την IBC 2023, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό συνέδριο/σεμινάρια/έκθεση της Ευρώπης!
Αυτή τη χρονιά το Cinematically θα καλύψει την IBC 2023 σε συνεργασία με το σπουδαίο μιντιακό site/journal Broadcast News. Ο Πάνος Γκόλφης και ο Θ.Γαλής θα καλύψουν το φετεινό μεγά-λο show/conference έτσι όπως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από Ελληνες ανταποκριτές στην ιστορία της IBC! Θα δείτε πολλές καινοτομίες, πολλά καινούργια πράγματα, εντελώς καινούργια για τον ελληνικό ειδικό Τύπο και τα trade journals.

 

 

 

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Adophoto ,Bonstudio, Outletvideo, BLK, RentPhotoVideo  για την υποστήριξή τους στην μεγάλη φετινή αποστολή μας στο Αμστερνταμ για την κάλυψη της IBC 2023:

 

Καθημερινά βίντεο με τα highlights της IBC 2023

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, εδώ στο Cinematically αλλά και στο συνεργαζόμενο Broadcast News, θα μπορείτε να δείτε καθημερινά -για όσες μέρες διαρκεί η τεράστια ευρωπαϊκή διοργάνωση- απολαυστικά βίντεο με τα highlights της έκθεσης, του συνεδρίου και των σεμιναρίων της IBC 2023.
Επίσης, με το τέλος της φετινής IBC θα έχετε την ευκαιρία και το προνόμιο να διαβάσετε εδώ μεγάλα αφιερώματα σε κινηματογραφικά εργαλεία που ξεχωρίσαμε φέτος στα μεγάλα συνεδριακά και εκθε-σιακά halls του τεράστιου RAI Amsterdam.

What do you think?

Aaand Action… TUNE IN TO THE NEW ERA OF RADIO & TV IN AMSTERDAM!

Αποκλειστικό Για την Ελλάδα: Ο Alister Chapman Παρουσιάζει τη Sony Burano στην IBC 2023