in ,

Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ο Michael Iskas

Ένα πολύ σημαντικό στέλεχος προσθέτει στο δυναμικό του ο Όμιλος ANTENNA. Πρόκειται για τον Μιχάλη Ισκά (Michael Iskas) ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του CEO ANTENNA STUDIOS, της διεθνώς αναπτυσσόμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας, του Ομίλου που θα περιλαμβάνει την παραγωγή αλλά και τις πωλήσεις περιεχομένου στο εξωτερικό.

Ο Michael Iskas κατάγεται από την Καβάλα και ζει στη Μεγάλη Βρετανία από το 1994, όταν και ξεκίνησε εκεί τις σπουδές του στα media. Έχει διαγράψει μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα στα Media και από το 2015 μέχρι τον φετινό Απρίλιο ήταν Founder & Global President της The Story Lab, εταιρίας του Ομίλου Dentsu, η οποία παράγει, χρηματοδοτεί και διανέμει premium τηλεοπτικό και διαδικτυακό content, για παρόχους και brands.

Tα κεντρικά της γραφεία είναι στο Λονδίνο και διαθέτει παρουσία και ανθρώπους σε 25 διαφορετικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Λος Άντεζλες, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Σύδνεϋ, Παρίσι, Αμβούργο και Μόσχα.

Ο Iskas ήταν επίσης μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Gleam Futures, από την στιγμή που την εξαγόρασε η The Story Lab το 2017. Η Gleam Futures είναι εταιρεία talent management, η οποία εξειδικεύεται στην digital-first ανάπτυξη και υποστήριξη influencers.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει Chief Innovation Officer της Carat Global Management, Ηead of Integrated Communications Planning στην Aegis Media Global καθώς και Head of Communications Planning (International) και Communications Planning Director (International) στηνZenithOptimedia Worldwide.

Επίσης έχει συνεργαστεί και με το Publicis Groupe
Στην σημαντική διαδρομή του έχει κερδίσει περισσότερα από 30 παγκόσμια βραβεία δημιουργικότητας και media innovation, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται 6 Cannes Lions και ένα Grand Prix στο Διεθνές Φεστιβάλ των Κανών
Επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του, για να γίνει μέλος της ομάδας του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Πηγή: Advertising.gr

What do you think?

Γαλλία: το εμβόλιο μπορεί να έχει και θετικές παρενέργειες.

Έληξε ο πόλεμος των καναλιών με το ΞΕΕ