in , ,

H Tilta αναβαθμίζει το cage σας δωρεάν

 

Η σχετικά νέα εταιρεία (ηλικίας μόνο 13 ετών) που φτιάχνει ποιοτικά και προσιτά προ-ϊόντα για τη δουλειά μας, κάνει ένα μάθημα after market service μετά από το feedback των πελα-τών της. Ο λόγος είναι το μικρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κυκλο-φορία της νέας Pocket 6K κάμερας της Blackmagic Design. Επειδή η νέα κάμερα είναι ελαφρώς πιο μεγάλη από την 4Κ ήταν αδύνατον να χωρέσει στο cage της Tilta. Κάποιοι συνάδελφοι αφαίρεσαν το μικρό κομμάτι με το λογότυπο της Tilta και κατάφεραν με δυ-σκολία να χωρέσουν την 6Κ Pocket στο cage της Tilta που είχαν αγοράσει πριν λίγους μήνες για την 4Κ. Όσοι δεν τό-λμησαν ή δεν ήθελαν να κάνουν πατέ-ντες και να βρουν τη λύση μόνοι τους έκαναν παράπο-να στην Tilta παρ’όλο που το πρόβλημα ασυμβα-τότητας τελικά δεν ήταν ευθύνη της Tilta αλλά της Blackmagic De-sign η οποία κατα-σκεύασε την 6Κ -για λίγα μόνο χιλιοστά- μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

 

 

Η Tilta για να ικανοποιήσει τους πολλούς πελάτες της σε όλο τον κόσμο αποφάσισε να ξανασχεδιάσει το τμήμα με το λογότυπο της και να το προσφέρει εντελώς δωρεάν στους πελά-τες της αρκεί αυτοί να πληρώσουν μόνο τα μεταφορικά έξοδα. Εννοείται βέβαια ότι όλα τα νέα cages που θα παραδοθούν στο μέλλον θα έχουν λύσει το θέμα αυτό της μικρής ασυμβατότητας με την 6K Pocket.

#1 Στα μεγάλα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο η αμερικανοκαναδέζικη low-budget ταινία “The Light Touch”

Η αμερικανοκαναδέζικη -γουντιαλενικού τύπου- ρομαντική κωμωδία του Μπομπ Μακ Λιν που γυρίστηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2018 βρίσκεται στο στάδιο της περι-οδείας της στα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία αυτή αποτελεί ένα τυπικό δείγμα ανε-ξάρτητου, πολύ low-budget κινηματογράφου με μεγάλο production value. Την ταινία φώ-τισε και τράβηξε ο Πάνος Γκόλφης με 8μπιτη κάμερα mirrorless (Sony A-6000) και φωτογραφικούς φακούς.

Πηγή: cinematically.eu

What do you think?

322 points
Upvote Downvote

Written by Panos Golfis

ο Πάνος Γκόλφης, είναι βραβευμένος σε διεθνή φεστι-βάλ διευθυντής φωτογραφίας και φωτιστής με μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και το εξω-τερικό. Έχει το μάτι του πίσω από κινηματογραφικές και φωτογραφικές μηχανές από μικρό παιδί καθώς σε ηλικία 6 ετών τραβούσε τις δικές του ταινίες με την προσωπική του Super-8 κινηματογραφική μηχανή και εμφάνιζε/τύπωνε A/M φωτογραφίες στο αυτοσχέδιο darkroom του πατέρα του.
Σπούδασε κινηματογράφο το 1992 στη Νέα Υόρκη, στη σχολή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στην NYFA (New York Film Academy) την πρώτη χρονιά λειτουργίας της σχολής πριν αλλάξει διεύθυνση/location και ιδιοκτησία.
Εχει έδρα του την Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο. Μιλάει αγγλικά και ιαπωνικά, φωτίζει θεατρικές, μουσικές παραστάσεις, όπερες και shows, και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, music-videos, εταιρικά βίντεο, διαφημιστικά.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Θα πάμε Αμστερνταμ φέτος;

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το DaVinci Resolve Tour στην Ελλάδα