in ,

LoveLove

Absolut Radio AI : Oπρώτος ραδιοφωνικός σταθμός τεχνητής νοημοσύνης ειναι γεγονός!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Antenne Deutschland έχει ήδη ξεκινήσει τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό στη Γερμανία που λειτουργεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Μια τεχνητή φωνή με το όνομα k AI λειτουργεί ως εικονικός εκφωνητής, και κρατά παρέα στους ακροατές μέσα από τις πιο γνωστές επιτυχίες της Pop και της Dance  μουσικής των τελευταίων 10 ετών.Επίσης τους ενημερώνει για την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, τους τομείς εφαρμογής και τα οφέλη της.

Το ρητό “η περιέργεια σκότωσε τη γάτα” είναι γνωστό σε όλους μας και μάλιστα υπάρχει και σε άλλες γλώσσες όπως στην Αγγλική (curiosity killed the cat). Έχει μια σοφία μέσα του, και το χρησιμοποιούμε για να πούμε πως η περιέργεια ειναι κακό πράγμα.Στην περίπτωση του Absolut Radio AI δεν είναι κακό …Η τεχνητή νοήμοσύνη μάλλον ηρθε για να σώσει ραδιοφωνο. Σας προτείνουμε να ακούσετε τον Absolut Radio AI  μέσω της εφαρμογής Absolut Radio, και απευθείας στον ιστότοπο  https://absolutradio.de/ai/player 

“Ο Absolut Radio AI είναι ένα σημαντικό βήμα που πρόκειται να αλλάξει το ραδιοφωνικό τοπίο της Γερμανίας .

Το αποτέλεσμα ειναι τόσο φυσικο που δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσετε οτι ο σταθμός λειτουργεί αποκλειστικά με εικονικούς εκφωνητές 

Το μέλλον του ΑΙ ραδιοφώνου συμβαίνει τώρα και ανοίγει νέες δυνατότητες και παραλλαγές περιεχομένου στο πρόγραμμά του σταθμού μας”, δήλωσε ο Mirko Drenger, CEO της Antenne Deutschland. “Και να  πούμε οτι κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για την εργασία του. Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα μας καταστήσει περιττούς, αλλά πιο αποτελεσματικούς και έξυπνους.”

Την υλοποίηση του project Absolut Radio AI ανέλαβε η Radio.Cloud  χρησιμοποιώντας το module Voicetrack.ai το οποιο είναι πλήρως ενσωματωμένo στο playout, γεγονός που  καθιστά το Radio.Cloud  πολύ εύχρηστo εργαλείο για τους σταθμούς.

Ο Christian Brenner της Radio.Cloud εξηγεί οτι στην πραγματικότητα δεν αφήνουμε την τεχνητή νοημοσύνη να φτιάχνει ένα δικό της σενάριο-πρόγραμμα , αλλά το playout και ο χρήστης καθορίζουν με ακρίβεια τα ρολόγια και τις προεπιλογές για κάθε διάλειμμα . Ο προγραμματισμός γινεται μία φορά και στη συνέχεια εκτελείται σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν οριστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και Demo επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Radio.Cloud σε Ελλάδα και Κύπρο Weformedia Europe, τηλ : 210 700 6174, 210 3304426 e-mail: info(at) weformedia.eu

What do you think?

Written by Thanos Galis

Σύγκρουση Nova-Mega για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Θα πουληθεί το 100% του Alpha;