in ,

DEVA Broadcast Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Ολοι μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με εξαιρετικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη μαινόμενη πανδημία COVID-19.

Με επιπτώσεις που εξακολουθούν να δημιουργούν σοβαρά θέματα όχι μόνο στην καθημερινή ζωή αλλά και στα οικονομικά και στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων .

Η DEVA Broadcast εχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποφύγει ελλείψεις προϊόντων, να εξασφαλίσει επαρκή διαθεσιμότητα αποθεμάτων και να διατηρήσει οσο μπορεί τις προσιτές τιμές , ώστε οι πελάτες της  να συνεχίσουν να βασίζονται στη ποιότητα DEVA.

Η παγκόσμια κρίση προσφοράς εξαρτημάτων, ωστόσο, βαθαίνει καθώς οι τιμές των βασικών εξαρτημάτων εκτινάσσονται στα ύψη, με ορισμένα εξαρτήματα να αποσύρονται εντελώς από την αγορά.

Εν τω μεταξύ, οι χρόνοι παράδοσης στις παραγγελίες μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, με εκτιμώμενη παράδοση της τάξης των 50 ή 70 εβδομάδων, ή και περισσότερο.
Η  DEVA  προκειμένου να αντιμετωπίσει  αυτήν την ανησυχητική τάση, αναγκάστηκε  να αγοράσει  εξαρτήματα σε πολύ αυξημένες  τιμές, ώστε να συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της  αξιόπιστο εξοπλισμό.

Αυτή η εξέλιξη  εχει αυξήσει το κόστος ολόκληρης της διαδικασίας κατασκευής  και καθιστά αδύνατη τη διατήρηση του παλιού μοντέλου παραγωγής.
Οι νέες τιμές τίθενται σε ισχύ από τις 29 Νοεμβρίου 2021.
Ο πλήρης, ενημερωμένος τιμοκατάλογος είναι διαθέσιμος εδώ:

www.devabroadcast.com/pricelist

Αν και ελπίζουμε ότι η αγορά θα ανακάμψει το συντομότερο δυνατό, o ceo της DEVA  Todor Ivanov μας διαβεβαιώνει ότι η εταιρεία παρά τις δύσκολες συνθήκες. θα συνεχίσει  να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί  για να παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας

Για περισσότερες  πληροφορίες WeforMedia Europe  τηλ 210 3304426 – 210 7006174

What do you think?

ΕΡΤ: Σημαντική αύξηση ακροαματικότητας των Ρ/Σ

SOHO JAZLER ΠΩΛΕΙΤΑΙ