in , ,

Ενισχύστε την οπτική παρουσία του ραδιοφωνικού σας σταθμού στα κοινωνικά δίκτυα με το CAMCON Trigger Box της D&R.

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, η οπτική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα είναι κρίσιμη για την αύξηση της ακροαματικότητας και την ανάπτυξη του κοινού σας. Με το CAMCON Trigger Box της D&R, μπορείτε να ενισχύσετε την παρουσίασή σας στα κοινωνικά δίκτυα και να δημιουργήσετε εντυπωσιακό περιεχόμενο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Μαζί με τη συσκευή CAMCON Trigger Box, λαμβάνετε δωρεάν το λογισμικό Visual Radio Control (VRC). Αυτό το προηγμένο λειτουργικό σας επιτρέπει  να ελέγχετε τις κάμερες του σταθμού σας με ακρίβεια και ευκολία, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε εντυπωσιακό περιεχόμενο (εναλλαγές καμερών) για τα κοινωνικά δίκτυα.

Με το Visual Radio Control (VRC), μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Διαχειριστείτε την προτεραιότητα των καμερων/σκηνών, το χρόνο παραμονής – εναλλαγής και άλλες λειτουργίες για μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Το Camcon Trigger Box είναι συμβατή με διάφορες κονσόλες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για το ραδιοφωνικό σας σταθμό. Απλά συνδέστε τη συσκευή και απολαύστε τα οφέλη της τεχνολογίας.

Στη Studio Analysis / WeforMedia Europe, πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτή και πρακτική για όλους. Γι’ αυτό προσφέρουμε τη συσκευή CAMCON Trigger Box μόνο με 650 + ΦΠΑ, .

Η προσφορά περιλαμβάνει παράδοση σε ολη την Ελλάδα , καθώς και Δωρο το μοναδικό POP filter ISOPbroadcast αξίας 89 ευρώ + ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Camcon Trigger Box και πώς μπορεί να ενισχύσει τον ραδιοφωνικό σας σταθμό  στα τηλέφωνα τηλ : 210 330 4426 και 210 7006174

What do you think?

Written by Thanos Galis

Αποκαλύπτοντας το Μέλλον του Ραδιοφώνου: Ανασκόπηση και Προοπτικές από το Συνέδριο AllThingsRadio

Radiodays Europe: Η Αθήνα θα υποδεχθεί στις 9-11 Μαρτίου του 2025 το μεγαλύτερο σύνεδριο για το ραδιόφωνο