in

LoveLove

Forever η πολυβραβευμένη τανία σε όλο τον κόσμο- του Νίκου Μανδαράκα

Μια μικρή ταινία που κάναμε με πολύ μικρό μπάτζετ αλλά την κάναμε να φαίνεται και να είναι πολύ μεγαλύτερη!

Η αγαπημένη μου -πολυβραβευμένη σε όλο τον κόσμο- ταινία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (FOREVER) του Νίκου Μανδαράκα, που φώτισα και τράβηξα με μια πανέμορφη ομάδα (Τσουπράς, Τζαβάρας, Παπαναστασόπουλος, Παράσχη κ.α.) είναι σταθερά στην πρώτη θέση στην κατάταξη του φετινού φεστιβάλ Athens International Marathon Festival και απ’ό,τι φαίνεται θα τερματίσει πρώτη σε λίγες ώρες, στη λήξη της ψηφοφορίας εδω!

ΥΓ: σας έφτιαξα ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πολλές bts φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας για να τιμήσω τους συνεργάτες μου, αυτή την υπέροχη ομάδα νέων παιδιών!

What do you think?

Written by Panos Golfis

ο Πάνος Γκόλφης, είναι βραβευμένος σε διεθνή φεστι-βάλ διευθυντής φωτογραφίας και φωτιστής με μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και το εξω-τερικό. Έχει το μάτι του πίσω από κινηματογραφικές και φωτογραφικές μηχανές από μικρό παιδί καθώς σε ηλικία 6 ετών τραβούσε τις δικές του ταινίες με την προσωπική του Super-8 κινηματογραφική μηχανή και εμφάνιζε/τύπωνε A/M φωτογραφίες στο αυτοσχέδιο darkroom του πατέρα του.
Σπούδασε κινηματογράφο το 1992 στη Νέα Υόρκη, στη σχολή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στην NYFA (New York Film Academy) την πρώτη χρονιά λειτουργίας της σχολής πριν αλλάξει διεύθυνση/location και ιδιοκτησία.
Εχει έδρα του την Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο. Μιλάει αγγλικά και ιαπωνικά, φωτίζει θεατρικές, μουσικές παραστάσεις, όπερες και shows, και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, music-videos, εταιρικά βίντεο, διαφημιστικά.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

2020 Online Edition Athens Marathon International Film Festival

Θα μπορούσε η ύπαρξη (τύπου) ερασιτεχνικών αδειών χαμηλής ισχύος και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα να σώσει τους ιδιωτικούς εμπορικούς σταθμούς της χώρας? (Μερος Α)