in

LoveLove

Νέο δελτίο ειδήσεων από την τηλεόραση 34100

με την Μαρία Καράπα

 

Ο 34100 TV εγκαινίασε το νέο δελτίο ειδήσεων του με τη δημοσιογράφο Μαρία Καράπα με μεγάλη επιτυχία. Καθημερινά ρεπορτάζ από την Εύβοια, συνεντεύξεις με τοπικούς πολιτειακούς φορείς και πολλά ακόμη, θα συνθέτουν τη δομή του νέου δελτίου ειδήσεων.

Η μετάδοση του πρώτου δελτίου είχε εξαιρετική θεαματικότητα στο facebook, μιας και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 5000 άνθρωποι, αριθμός αρκετά μεγάλος για τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Η Μαρία Καράπα υπενθυμίζουμε ότι είχε συνεργαστεί με τον Alpha και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και όντας πλέον κάτοικος Χαλκίδας ξεκίνησε την συνεργασία της με τον 34100 Τηλεόραση.

Σκηνοθέτης του δελτίου είναι ο Αντώνης Σταμούλης, που έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα της Θεσσαλονίκης.

Ο 34100 τηλεόραση έχει την έδρα του στην Χαλκίδα και αποτελεί μέλος της εταιρίας Outletvideo, ιδιοκτησίας Βασίλη Μιστριώτη. Ο σταθμός μεταδίδεται 24/7 σε πολλές IP TV σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναμένοντας τις διαδικασίες έναρξης αδειοδοτήσεων περιφερειακών σταθμών.

What do you think?

3D audio podcast πρωτοφανής ακουστική εμπειρία

Τηλεόραση: Το μεγάλο ζήτημα των μετρήσεων