in

LoveLove

O Simon Westland της Blackmagic αποκαλύπτει τις νέες δυνατότητες της νέας cinema κάμερας 6K

Η προσοχή όλων των επαγγελματιών του χώρου είναι στραμμένη στο πιο πρόσφατο δημιούργημα της Blackmagic, την cinema κάμερα 6K με full frame sensor. O Simon Westland, Marketing Director της Blackmagic, δίνοντας μια συνέντευξη στο Broadcastnews & Cinematically, μοιράστηκε πληροφορίες για αυτό το νέο επαγγελματικό εργαλείο.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ομως και η Micro Pocket Cinema Camera, μια μικροσκοπική 4Κ κάμερα με αισθητήρα μεγέθους Super 16 mm, 1080p έως 60 fps και 13 stops Dynamic Range!

Σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις νέες κάμερες εν δράσει. Αμέσως μετά την έκθεση, τρεις cinema cameras 6K θα φτάσουν στα χέρια μας, και θα ειμαστε οι πρώτοι που θα πραγματοποιήσουμε  action test με λήψεις από διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο πως είμασταν  η μονη  αποστολή που επισκέφτηκε το περίπτερο της Blackmagic στην IBC με την πρώτη 4K cinema camera της εταιρείας. Για όσους γνωρίζουν αυτό τα λέει όλα: if you know, you know οπως και ο  Simon westland που η πρωτη του αντιδραση ηταν ενα τεραστιο χαμογελο.

Υπομονή θα ακολουθήσουν videos

What do you think?

Αποκλειστικό Για την Ελλάδα: Ο Alister Chapman Παρουσιάζει τη Sony Burano στην IBC 2023

H Frontstage Entertainment Κατακτά την Κορυφή στην Ακροαματικότητα της Αττικής για το 2023