in ,

Σύμπραξη Ant1 και Mega

Δημιουργούν κοινή εταιρεία παραγωγής

Σε συνεργασία έχουν προχωρήσει Mega και Ant1, καθώς ήδη συστάθηκε και τίθεται άμεσα σε λειτουργία η εταιρεία παραγωγής τους, με την επωνυμία «Όσκαρ», η οποία θα αναλάβει μεγάλο μέρος των ψυχαγωγικών εκπομπών των δύο καναλιών.

Η νέα εταιρεία κοινών συμφερόντων Θ. Κυριακού και Β. Μαρινάκη αποτελεί ουσιαστικά συγχώνευση της Ant1 Productions και της Red Productions με στελέχωση από ανθρώπους των δύο καναλιών. Η νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής, μάλιστα, δεν θα ενεργοποιηθεί στις τηλεοπτικές παραγωγές την προσεχή σεζόν, αλλά άμεσα και σε προγράμματα που βρίσκονται ήδη στον «αέρα». Από το Mega στην «Όσκαρ» μετακινήθηκε ο Αντώνης Μάτσος, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής Παραγωγής σε εκπομπές τόσο του Mega, όσο και του Ant1.

Μόνο οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές των δύο καναλιών θα παραμείνουν εσωτερικές παραγωγές, ενώ σχεδόν όλα τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και τα τηλεπαιχνίδια όπως το «Ρουκ Ζουκ» (Ant1) αλλά και το «The Chase» (Mega) μεταφέρονται στην κοινή εταιρεία παραγωγής.

Στόχος της σύμπραξης Mega – Ant1 στο επίπεδο της παραγωγής είναι αρχικά να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας, αλλά και να δοκιμαστούν οι αντοχές των δύο συστημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία. Περισσότερες πληροφορίες για την ιδιαίτερης σημασίας σύμπραξη, στη στήλη Media Views του Marketing Week που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

Πηγή: Marketing week 

What do you think?

Το μέλλον του ραδιοφώνου είναι εδώ και ονομάζεται radio.Cloud

«Sign Out Loud – Μία ημέρα με Νόημα…» από τον 104.6 My Radio