in , ,

AngryAngry CryCry LoveLove OMGOMG

100 χρόνια Παπαδοπούλου: Η ιστορία μίας οικογένειας Πώς γυρίστηκε η ταινία

Making Off

1922. Πάνω στο καράβι που φτάνει από την Κωνσταντινούπολη στον Πειραιά, δύο οικογένειες, η οικογένεια Παπαδοπούλου και η οικογένεια Ζέκερη, γνωρίζονται τυχαία. Μέσα σε λίγες στιγμές, με τη βοήθεια λίγων μπισκότων Πτι-Μπερ, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια δυνατή σχέση. Φτάνοντας στο λιμάνι το επόμενο πρωί, θα αποχαιρετιστούν με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν, αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα τα καταφέρουν.

Η οικογένεια Ζέκερη θα εγκατασταθεί σε μια αθηναϊκή συνοικία, θα φτιάξει μια μικρή επιχείρηση, θα μεγαλώσει, θα ζήσει χαρές και λύπες, θα ακολουθήσει όλες τις εξελίξεις της ζωής, όμως τελικά δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά εκείνη την οικογένεια Παπαδοπούλου. Ή μήπως τελικά ήταν πάντα δίπλα της;

Αυτή είναι η ιστορία που μας διηγείται η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για να γιορτάσει τα 100 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα, αλλά και για να ευχαριστήσει κάθε ελληνική οικογένεια για όλα όσα έζησαν μαζί. Μέσα από ένα σενάριο που έγραψε η Soho Square και σκηνοθέτησε ο Ντένης Ηλιάδης, σε παραγωγή της Boo Productions.

Χρειάστηκαν 3 μήνες προετοιμασίας.

4 ημέρες γυρισμάτων, σε διαφορετικές τοποθεσίες, σε όλη την Αττική. Χρειάστηκαν 42 ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους. Και ακόμα 100 ηθοποιοί, σε δευτερεύοντες.
200 επιλεγμένα κοστούμια, 5 βεστιάρια και 4 ημέρες δοκιμής ρούχων. Περίπου 2.5 τόνοι υλικά και κάτι λιγότερο από 1.000τμ τελάρα. 4 μεγάλα φορτηγά με έπιπλα.

Και μία μεγάλη ομάδα συντελεστών που δούλεψε με όλη της την ψυχή.

Πηγη: Advertising.gr, Μπισκοτα Παπαδοπούλου

What do you think?

18 points
Upvote Downvote

Διαφήμιση Για Μπισκότα Παπαδοπούλου: Λύγισε Το Twitter Με Το Νέο Σποτ

World Radio Day – February 13 2022