in

LoveLove

Καλωσορίζοντας τον Σεπτέμβριο με τον Easy 97.2!

Γιατί, όταν είσαι “easy”, είναι καλύτερα!

Το καλοκαίρι μπορεί να πλησιάζει στο τέλος του, αλλά ο Easy 97.2 είναι εδώ για να κρατήσει την ατμόσφαιρα ευχάριστη και… εύκολη! Από τις 28 Αυγούστου, ξεκινάμε τη νέα σεζόν, ανανεωμένοι, και πάντα με τον ίδιο “easy” τρόπο που μας αρέσει.

Κάθε  Δευτέρα Στις 6:30 το πρωί,, το αγαπημένο δίδυμο του “easy breakfast”, η Μαρία Κωνσταντάκη καιο Στάθης Χριστοφορίδης, άνοιγουν  τα μικρόφωνα και την καρδιά τους για να μας χαρίσουν το πιο “easy” ξεκίνημα στην ημέρα μας.

Είτε πρόκειται για τα πρώτα φωτεινά χαμόγελα της ημέρας, είτε για τις αγαπημένες ξένες επιτυχίες που μας συντροφεύουν, ο Easy 97.2 φροντίζει να κάνει την κάθε στιγμή ευχάριστα εύκολη.

Μαζί με το αγαπημένο δίδυμο, επέστρεψε και ο διαγωνισμός «Το Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη». Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με το ποσό των 22.000 ευρώ, δίνοντας καθημερινά την ευκαιρία σε έναν ακροατή να μαντέψει το μυστικό τραγούδι και να κερδίσει το ποσό.

Όμως, η Μαρία και ο Στάθης δεν είναι οι μόνοι που επέστρεψαν ανανεωμένοι. Ολόκληρη η ομάδα του σταθμού, από τη Δέσποινα Κρητικού μέχρι τη Ζωή Κυριακού, είναι εδώ για να σας προσφέρει μοναδικές μουσικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Καθώς πλησιάζουμε το φθινόπωρο, συντονιστείτε στον Easy 97.2 για έναν αέρα φρεσκάδας, έναν ήχο που σας πάει εύκολα σε ονειρεμένες διαδρομές. Γιατί, όταν είσαι “easy”, είναι καλύτερα!

Easy 97.2 – Όπως πρέπει να είναι η ζωή σας: εύκολη και ευχάριστη!

What do you think?

Written by Thanos Galis

Στον «αέρα» το ανανεωμένο ΕΡΤNews

Οι εκδότες αντιδρούν στην τεχνητή νοημοσύνη AI