in , ,

Στην κορυφή ο Real FM

Ακροαματικότητες

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των ευρημάτων της αναβαθμισμένης έρευνας ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ, κατά το δεύτερο δίμηνο διεξαγωγής της, μεταξύ 07/02/2023 έως 03/04/2023, που διεξάγουν οι εταιρίες MRB HELLAS και GLOBAL LINK, με τη συνεργασία και επιστημονική εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία o Real FM κατακτά την κορυφή της ακροαματικότητας το συγκεκριμένο διάστημα με μερίδιο 4,9% αφήνοντας στην δεύτερη θέση τoν ΣΚΑΪ με μερίδιο 4,6%. Την Τρίτη θέση κατακτούν από κοινού ο Δίεση και ο Μελωδία με μερίδιο 3,9% ενώ τέταρτος στην κατάταξη είναι ο Sfera με 3,6%.

Στον σχεδιασμό της έρευνας, μεταξύ άλλων, συμπεριελήφθησαν:

Εισαγωγή συνεντεύξεων σε κινητά τηλέφωνα, σε ποσοστό 50% του συνολικού δείγματος, με στόχο την πληρέστερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή του συνολικού πληθυσμού.
Ταυτόχρονη υλοποίηση της έρευνας από δύο εταιρείες, οι οποίες δρουν ανεξάρτητα, εφαρμόζοντας κοινή μεθοδολογία, με την εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου και της ΑΕΜΑΡ.
Αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των υποδομών των αναδόχων, με στόχο την ασφαλή και απρόσκοπτη διενέργεια της έρευνας, του ελέγχου από την ΑΕΜΑΡ καθώς και την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων της έρευνας, σε εφαρμογή της GDPR.

Πηγή: Advertising 

What do you think?

RED 96.3 Στο δυναμικό του ο Χάκος Περβανίδης

Ηρθε το πρώτο instore Radio διαθέσιμο μέσω Cloud Digital Signage