in ,

Ο Τσιτσιπάς στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό

«Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό, που απευθύνεται στους νέους, τους οποίους καλεί να «αγκαλιάσουν» τα νέα μέτρα.

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας», λέει ο 22χρονος τενίστας στο νέο σποτ της καμπάνιας με το μήνυμα

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».«Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα. Για να μπορέσουμε σύντομα ξανά να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε, όπως παλιά», συνεχίζει ο Τσιτσιπάς στο βίντεο για τον κορωνοϊό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέχει στην ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Η αρχή είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, όταν σε βίντεο του ΕΟΔΥ έκανε αναφορά στα βασικά μέτρα προστασίας από τον ιό.

Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά.

ΠΗΓΗ: Advertising.gr

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Τα υπέρ και τα κατά του γυρίσματος σε studio

Το χιούμορ στην διαφήμιση