in

Η ΕΙΙΡΑ Συναντά την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Τι Συζητήθηκε;

Το προεδρείο της ΕΙΙΡΑ (Ενωσης Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Αστικών Σταθμών) πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ξεκινώντας με τον Υπουργό κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και συνεχίζοντας με τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη ραδιοφωνία στη χώρα.

Πάρκο Κεραιών Υμηττού

Ο πρόεδρος της ΕΙΙΡΑ, κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, τόνισε τη σημασία της ορθής διαχείρισης και λειτουργίας του Πάρκου Κεραιών Υμηττού. Το πάρκο αποτελεί ένα κρίσιμο σημείο για την εκπομπή Ρ/Σ  και έχει παρατηρηθεί πως υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας και παρεμβολών.

Τεχνικά ζητήματα

Η ΕΙΙΡΑ ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την αυτοδέσμευση των ραδιοφώνων σε θέματα τεχνικής λειτουργίας. Επιπλέον, τονίστηκε η σημασία της ορθής αξιοποίησης των δεδομένων από τους ελέγχους του ραδιοφάσματος που διενεργεί η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).

Επίσκεψη στο Πάρκο Υμηττού

Η ΕΙΙΡΑ προσκάλεσε τον Υπουργό για μια επιτόπια επίσκεψη στο Πάρκο Υμηττού, προκειμένου να αξιολογήσει επιτόπου τα υφιστάμενα ζητήματα και να διερευνηθούν μέτρα για τη βελτίωση της συνολικής κατάστασης.οπως ασφάλειας εγκαταστάσεων, ισχύος εκπομπής, πρόληψης παρεμβολών και ορθής χρήσης του Κέντρου Εκπομπής Υμηττού

Οι συναντήσεις είναι θετικό βήμα για την επίλυση των ζητημάτων στη ραδιοφωνία. Η ταχεία ανταπόκριση και η συνεχής επικοινωνία μεταξύ των φορέων είναι κρίσιμη. Aναμένουμε τις οποιες θετικές εξελιξεις.

What do you think?

Talk 989 είναι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός που ηρθε να διαδεχτεί τον Alpha 989

Μια φωνή μέσα στη Νύχτα A voice in the night: Εξερευνώντας τη Σύγχρονη Ραδιοφωνική Κουλτούρα στην Ελλάδα