in

LoveLove

Talk 989 είναι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός που ηρθε να διαδεχτεί τον Alpha 989

talkανουμε Είδηση 98,9

Talk 989 είναι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός που έρχεται να διαδεχτεί τον Alpha 989. Αν και η απουσία του Κώστα Αλατζά, μίας φωνής που έχει συνοδεύσει το κοινό για πολλά χρόνια, είναι πολύ αισθητή, φαίνεται πως το νέο πρόγραμμα έρχεται με φρέσκες φωνές και πρωτότυπες εκπομπές.

Δημήτρης Γιαγτζόγλου ξεκινά τη μέρα μας με ενημέρωση και χαλαρά θέματα, ενώ το δυναμικό δίδυμο Αγγελική Λάζου & Μιχάλης Πολυδώρου προσφέρει μια εκπομπή με ειδήσεις, συνεντεύξεις και σχολιασμό.

Οι μεσημεριανές εκπομπές προσφέρουν μία ποικιλία θεμάτων από τον Τάκη Χατζή, τον Γιώργο Ευγενίδη, έως το δίδυμο Φοίβος Κλαυδιανός & Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Το απόγευμα, η Φωτεινή Πιπιλή και ο Νικόλας Καμακάρης συνδυάζουν μουσική με ειδήσεις και χαλαρή κουβέντα. Ο Χρήστος Δούρας και η Αγγελική Καρδιόλακα ακολουθούν, προσφέροντας μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα της ημέρας.

Το βράδυ, η εκπομπή “Art Music” προσφέρει μουσικές επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ στις βραδινές ώρες οι εκπομπές με χαρακτηριστικό το “( E )” προσφέρουν επαναλήψεις για όσους δεν πρόλαβαν τις ζωντανές μεταδόσεις.

Συνολικά, το νέο πρόγραμμα του Talk 989 φαίνεται να είναι μια καλή συνέχεια του προηγούμενου και προσφέρει στο κοινό μια πλούσια ποικιλία εκπομπών και θεμάτων.

What do you think?

Written by Thanos Galis

H Frontstage Entertainment Κατακτά την Κορυφή στην Ακροαματικότητα της Αττικής για το 2023

Η ΕΙΙΡΑ Συναντά την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Τι Συζητήθηκε;