in , ,

LoveLove

Η AETA Audio Systems ανακοινωσε την κυκλοφορία του Scoop6

AETA Launches Scoop6 Compact Codec at IBC2022

Η AETA Audio Systems  ανακοινώσε την κυκλοφορία του Scoop6 double IP mono codec, του πιο πρόσφατου μοντέλου κωδικοποιητών  ήχου και IP, εχοντας ενσωματωσει μια σειρά  καινοτομιών.

Εστιάζοντας στην ραδιοφωνική και τηλεοπτική αγορά, η  σειρά προϊόντων Scoop έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες όλων των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Κατάλληλες για χρήση τόσο στο στούντιο όσο και στο γήπεδο.

Το Scoop6 ακολουθεί τα βήματα του κωδικοποιητή ήχου rackmount Scoop5s. Ωστόσο, η νέα μονάδα είναι πιο συμπαγής και επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν πολλούς κωδικοποιητές σε μία μόνο μονάδα rack 19 ιντσών, για να διευκολύνουν για παράδειγμα την απομακρυσμένη μετάδοση ακόμη και σε φορτηγά OB.

Όπως το Scoop5s, το Scoop6 υποστηρίζει πολλαπλές θύρες , όπως δύο Ethernet καθώς και συνδέσεις 4G και 5G, επομένως η συσκευή προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους εφαρμογών εκπομπής.

Με μόλις το μισό μέγεθος απο οτι μια μονάδα rack 19 ιντσών, ο κωδικοποιητής Scoop6 προσφέρει πλεονάζουσα τροφοδοσία για ασφάλεια, καθώς και κάθε είδους interface οπως  AES67 (Dante ή Ravenna) ως αναλογικό ή AES3.

«Ακριβώς όπως αναβάθμισαν  το Scoopy+S σε Scoopy Flex, έχουν εκσυγχρονίσει το Scoop5 με το Scoop6.

Το Scoop6 θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο του 2022.

Για περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον  κο Τάκη Λυράκη στο τμήμα ψηφιακών εφαρμογών του Bonstudio  στο τηλέφωνο 210 3809605

What do you think?

Written by Thanos Galis

H MainConcept κυκλοφορεί τοv νεο codec VVC/H.266 SDK Beta και Demos Cloud-Ready 8K

Ρυθμός 94.9: Και πάλι στον αέρα η ομάδα του ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ